Esmee

Nog niet begonnen met social media of toe aan de volgende stap?

Ik zorg ervoor dat jouw social media kanalen aansluiten bij jouw merkverhaal. Ik kijk met een frisse blik wat er nodig is om van jouw ideale klant een trouwe volger te maken! Social media zijn namelijk de ideale plek om continu zichtbaar te blijven bij jouw doelgroep. En dat niet alleen: dit is dé manier om niet alleen te zenden, maar ook te ontvangen.

Let's get social!

Je ontvangt een adviesrapport waarin ik jou direct uitvoerbare social media tips geef over onder andere:

  • Jouw online uitstraling
  • Het gebruik van hashtags
  • De inzet van thema’s en rubrieken
  • Onmisbare tools

.

Dit rapport is het ideale uitgangspunt voor de start of het naar een hoger niveau tillen van jouw social media.

Hoe werkt het?

Jij vult mijn briefingsdocument in, waarin ik alles vraag wat ik nodig heb om jou te voorzien van goede adviezen. Denk aan je doelgroep, toegevoegde waarde en tone of voice. Met deze informatie kan ik de adviezen écht op maat maken.

Vind je het lastig om antwoord te geven op de vragen? Dan kan ik je helpen door samen een Copy koffie in te plannen. Tijdens deze twee uur durende strategiesessie, komen we tot de kern van jouw bedrijf. De uitkomsten hiervan ontvang je in een adviesrapport, wat de ideale basis is voor jouw communicatie.

Om zeker te weten dat we op één lijn zitten, nemen we jouw antwoorden telefonisch door. Nu kan ik aan de slag!
 
Dat betekent:
  • Ik voer een uitgebreide scan uit: ik kijk naar jouw website en/of huidige social media content en kijk waar er kansen liggen.
  • Hier maak ik een adviesrapport van. Mijn adviezen giet ik in concrete tips en tricks, zodat je direct aan de slag kunt gaan!
  • Nadat je het rapport hebt ontvangen, plannen we een afsluitende call in, waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Misschien is dit (ook) wat voor jou

Copy
koffie

Twee uur durende brainstormsessie over de kern van jouw bedrijf
Inclusief adviesrapport met tips voor jouw communicatiestrategie.
Meer informatie

Social media abonnement

Zodat jouw kanalen altijd up-to-date zijn met likeable posts
Via een transparant abonnement heb jij hier geen omkijken meer naar.
Meer informatie

Website kickstart

Pakkende websiteteksten die jouw doelgroep aangezet tot actie
De perfecte kickstart voor meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf!
Meer informatie